Τρίτη 5 Απριλίου 2016

Η μεγάλη επιστροφή του Λάκη Γαβαλά από τις «στάχτες» του Mr LAK


Για το μεγάλο comeback στο χώρο της μόδας, από τον οποίο άλλωστε έχει λείψει, ετοιμάζεται ο Λάκης Γαβαλάς.

All time κομψότητα, νέες προτάσεις, ρομαντικά, ροκ και θεατρικά στοιχεία συνθέτουν τις συλλογές για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2016-2017 των σχεδιαστών και των fashion brands της 19ης Διεθνούς Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας, Athens Xclusive Designers Week (AXDW ), που θα λάβει χώρα από τις 8 μέχρι τις 11 Απριλίου.
Το fashion brand .LAK με την υπογραφή του Λάκη Γαβαλά επιστρέφει μετά από 6 χρόνια στην πασαρέλα με τη συλλογή .LAK POLO STORIES, όπου αποκαλύπτονται τα στάδια της εξέλιξης ενός polo style shirt σε ένα show που θα συζητηθεί για τη σκηνοθεσία και την ξεχωριστή αισθητική του.
Μετά τις δικαστικές και οικονομικές περιπέτειες του, ο εκκεντρικός επιχειρηματίας και σχεδιαστής που κατέληξε ακόμη και στη φυλακή ετοιμάζεται για μια μεγάλη επιστροφή.
Τα τελευταία χρόνια της κρίσης ο Λάκης Γαβαλάς γνώρισε την οικονομική καταστροφή, ενώ κάποια στιγμή στο 2014 και νωρίτερα όλοι θυμούνται το σήριαλ με τις διαρκείς συλλήψεις του.
«Μια ζωή ήμουν λεβέντης, λεβέντικα έκανα και φυλακή» έχει δηλώσει ο ίδιος, ενώ έχει δει τους μισθούς του από τις εμφανίσεις του σε σόου να κατάσχονται απευθείας από το Δημόσιο.
Ο επιχειρηματίας βρέθηκε στη φυλακή το 2012 για χρέη και βγήκε 14 μήνες μετά το 2013.
Ο γνωστός επιχειρηματίας συνελήφθη για πρώτη φορά τα ξημερώματα της 3ης Δεκεμβρίου του 2011 στο Κολωνάκι, για μη απόδοση ΦΠΑ, ύψους 1,48 εκ. ευρώ.
Οι άνδρες του ΣΔΟΕ τού πέρασαν χειροπέδες λίγο μετά την επιστροφή στο σπίτι του από νυχτερινό κέντρο, όπου διασκέδαζε με την παρέα του.
Τότε είχε οδηγηθεί στον 10ο τακτικό ανακριτή και δεν είχε προφυλακιστεί, αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος μετά την απολογία του με περιοριστικούς όρους.
Η δεύτερη σύλληψη έγινε στις 26 Ιανουαρίου 2012 για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 7.597.233,96 ευρώ.
Το δικαστήριο τον άφησε ελεύθερο και όρισε δικάσιμο για τις 9 Φεβρουαρίου, αφού το αδίκημα ήταν πλημμέλημα.
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, την ίδια μέρα, άνδρες της οικονομικής αστυνομίας του ξαναπέρασαν χειροπέδες στα χέρια για τρίτη φορά, καθώς συνελήφθη αυτή τη φορά για μη απόδοση ΦΠΑ για το 2011, συνολικού ύψους 150.000 ευρώ. Έκτοτε πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: