Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

Είναι ο Donald Trump μέλος των Illuminati;




 Είναι ο Donald Trump μέλος των Illuminati;


Όχι . Ο Donald Trump δεν είναι μέλος των Illuminati. Αλλά κι αν ήταν, δεν θα άφηνε κανέναν από εμάς να το μάθουμε. Παρ 'όλα αυτά, υπάρχουν πολλοί περιθωριακοί εκεί έξω που το πιστεύουν αυτό - και ακόμα πιο περίεργα πράγματα - για τον Trump και την υποψηφιότητά του. Είστε έτοιμοι για γέλιο; Ορίστε.

Με την πορεία του Trump προς το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να τον σταματήσουν από την επίτευξη της κατοίκησης στον Λευκό Οίκο. Μερικοί από τους μεγαλύτερους επικριτές του Trump δεν είναι από την πολιτική σφαίρα, αλλά είναι συνωμοσιολόγοι. Από την ώρα της υποψηφιότητας του για την προεδρία, πολλοί συνωμοσιολόγοι έχουν γράψει σε blogs και σε μεγάλα άρθρα καταγγέλλοντας αυτόν και τις πεποιθήσεις του. Σε πολλές από αυτές τις αναφορές τους οι συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι ο Trump χρησιμοποιείται από την ελίτ για να εξαπλώσει την παγκόσμια διχόνοια.

Άλλοι  θέλουν να αμφισβητήσουν τις  χριστιανικές πεποιθήσεις του και το οικογενειακό ιστορικό. Πολλοί  έφτασαν  στο σημείο να πιστεύουν ότι Trump είναι σατανιστής. Ένας τέτοιος θεωρητικός συνωμοσίας που καταγγέλλει Trump είναι Henry Makow. Ο Makow έχει ένα blog που μιλάει για μυστικές κοινωνίες όπως οι Illuminati και οι Τέκτονες  και αναφέρει οτι αυτοί  είναι η ρίζα όλων των κακών. Το blog του περιέχει επίσης ένα υψηλό αριθμό αντισημιτικών και αντικαπιταλιστικών σχολίων ως επί το πλείστον.
Πίσω στον Ιούλιο του 2015, ο Makow έγραψε ένα άρθρο με τίτλο «Σιωνιστές χρησιμοποιούν τον  Donald Trump για να καθορίσουν άλλη μια εκλογή" στο οποίο καταγγέλλει τον Trump ως σατανιστή  που  χρησιμοποιεί τα χρήματά του για να καθορίσει τις εκλογές του 2016, προκειμένου ... . η Hillary Κλίντον να κερδίσει!!! Από το πρωτότυπο άρθρο του, ο Makow κατηγορεί τον  Trump οτι προσπαθεί να κερδίσεις υποστηρικτές απο το εβραϊκό  λόμπι  χρησιμοποιώντας τις διασυνδέσεις του γαμπρού του. Ωστόσο, υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι  ο Makow μισεί τον Trump λόγω αυτών των στενών σχέσεών του με πολλές διαφορετικές εθνότητες, συμπεριλαμβανομένων και των εβραίων.
 
Ενώ ο Makow προσπαθεί να επικεντρωθεί στην υποτιθέμενη σύνδεση του Trump με τέκτονες , υπάρχουν πολλοί άλλοι συνωμοσιολόγοι που επικεντρώνονται σε άλλες παραφυσικές θεωρίες. Οι χρήστες του YouTube "Killa 38" και "pocketsofthefuture" βρήκαν υποτιθέμενες  συνδέσεις μεταξύ αυτού των Illuminati  και του παραφυσικού. Ενώ Killa38 δήλωσε ότι η προεδρία του Trump είχε προβλεφθεί τόσο από τους Simpsons όσο και απο την κάρτα 1995 Illuminati σε αμοντάριστο βίντεο.

Ο "Pocketsofthefuture"  ισχυρίζεται ότι ο Trump χρησιμοποιεί τις υποκριτικές  του ικανότητες του και τα χρήματα μόνο και μόνο για να κερδίσει υποστηρικτές. Επιπλέον, πιστεύει  ότι Trump χρησιμοποιεί "ηθοποιούς" για να παρακολουθήσουν τις ομιλίες του και να δημιουργήσει το δράμα και την ατμόσφαιρα που θέλει αυτός στις εκδηλώσεις του. Πήγε ακόμη και στο σημείο να πει ότι η Σάρα Πέιλιν "ρουφιάνεψε"  το ίδιο της τον γιο προκειμένου  να κερδίσει μια θέση στο εσωτερικό του Ρεπουμπλικανικού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: