Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

9 τύποι ζευγαριών που είναι καταδικασμένα να πάρουν διαζύγιο

DIVORCE

Όπως ο Πολ Νιούμαν και η Τζοάν Γουντγουόρντ ή ο Τζίμι και η Ρόζαλιν Κάρτερ, μερικά ζευγάρια είναι τόσο ταιριαστά, που μοιάζει να σαν να είναι η μοίρα τους να είναι μαζί. Άλλα πάλι είναι τόσο αταίριαστα, που σε κάνουν να θέλεις να στύψεις το κεφάλι σου για να καταλάβεις πώς βρέθηκαν μαζί εξ αρχής.

Παρακάτω, ψυχολόγοι και άλλοι ειδικοί σχέσεων μοιράζονται εννιά τύπους ζευγαριών που πολύ απλά δεν έχουν αυτό που χρειάζεται για να πορευθούν μαζί στη ζωή.
1. Το άνισο συναισθηματικά ζευγάρι.
Κανείς δεν θέλει να είναι εκείνος που επενδύει λιγότερο συναισθηματικά σε ένα ζευγάρι. Προκαλεί μία άνιση δυναμική μεταξύ σας, λέει η Κρίστιν Ντέιβιν, μία ψυχολόγος με βάση τη Νέα Υόρκη, και μακροπρόθεσμα δεν θα κάνει καλό στη σχέση σας.
«Εάν είστε εσείς εκείνοι που σηκώνετε πάντα τα “συναισθηματικά βάρη”, αυτό είναι κάτι που αλλάζει τη δυναμική στη σχέση σας,» λέει στην HuffPost. «Οι άνθρωποι γεμίζουν με μίσος. Αισθάνονται την ανισότητα στη σχέση και αυτοί που σηκώνουν όλο το βάρος νιώθουν ότι η σχέση απαιτεί περισσότερο κόπο από όσο θα έπρεπε.»
Οι σχέσεις χρειάζονται προσπάθεια, φροντίδα και θέληση, αλλά στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να προσφέρουν κάτι στη ζωή σας και όχι να μοιάζουν με καθημερινή αγγαρεία, λέει.
Διαβάστε περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: